Àmbit d’ aplicació

“Totes les empreses del sector alimentari han de garantir la seguretat dels seus productes en les diferents fases de la cadena alimentària de les quals siguin responsables, des de la producció fins a la venda al consumidor final …”

La innocuïtat dels aliments és el resultat de diversos factors, entre els quals s’inclou el compliment dels requisits legalment obligatoris, l’aplicació de programes d’autocontrol i altres sistemes de prevenció conteplats al Codex Alimentarius, creat el 1963 per la FAO i la OMS per desenvolupar i unificar els reglaments que regulen el comerç alimentari internacional, la influència del qual s’estén a tots els continents i la seva contribució a la salut dels consumidors és incalculable

Els nostres clients es troben freqüentment situats dins els àmbits del comerç, distribució o industria alimentaria que es detallen a continuació:

  • Hotels
  • Restauració
  • Cuines centrals
  • Càtering
  • Rostisseríes
  • Panificadores i forns de pa
  • Menjadors per col·lectivitats
  • Comerç d’alimentació
  • Escoles
  • Peixateries
  • Fabricació de materials en
  • contacte amb aliments
  • Geriàtrics
  • Llars d’ infants
  • Distribució alimentaria
  • Industries Cárnicas
  • Xarcuteríes / carnicerías
  • Mercats centrals, queviures
  • Fruites, hortalisses
  • Geladeries
  • Pastisseries
  • Explotacions Agropecuàries
  • Fabricació d’aromes y additius pels aliments
  • Magatzems i logística

…I qualsevol activitat en contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, emmagatzement, transport, distribució, envasat, venta, subministrament i servei al consumidor final.